Velkommen til Atlas

Fredrikstad Bryteklubb Atlas er en av Østfolds største bryteklubb med 120 medlemmer. Klubben ble stiftet i 1947 og er et selvstendig idrettslag. Vi satser på et godt sosialt miljø for barn, ungdom og voksne. Målsetningen er å være en klubb som har plass både til barn som vil prøve idrett, til ungdom som vil satse på høyt nivå og til de som vil bruke bryting som mosjonsidrett. Vi har for tiden drøyt 50 aktive gutter og jenter fra 5-30 år.

Bryteskolen

Vi driver bryteskole for barn fra 5 til 10 år. Dette er et alternativ til annen ”barneidrett”. Bryteskolen trener onsdag (og fredag hvis man ønsker mer enn én trening pr. uke). Dette er allsidig trening som stimulerer til god motorisk utvikling. Treningen inneholder ballspill, akrobatikk, kondisjonstrening og bryting. Alle som er interessert ønskes velkommen, og det er ingen krav til ferdigheter på forhånd. Dette er et godt tilbud uavhengig av om det er bryting man vil satse på videre eller ikke.

Treningstilbudet

Atlas har ansatt utdannet trener i 67 % stilling. Vi disponerer gode treningslokaler på Mineberget der det også er mulig å trene utendørs. Hver uke avvikles det 12 treningspartier. Bryterne er inndelt etter alder og ferdigheter. Vi har også egen jentetrening (fristilstrening).