VIKTIG INFORMASJON: Nye grupper og treningstider

Vi gjør nå endring i treningstidene og gruppene for å tilpasse treningene best mulig utifra alder og utvikling slik at alle som trener får mest mulig fokus og utbytte fra treningene.

Dette er vi trygge på vil bli veldig positivt for alle aktive.

Vi utvider også trenerteamet for å bedre håndtere den fantastiske økningen vi har hatt i antall medlemmer det siste året.

Alle får beskjed om hvilken gruppe de tilhører i løpet av uka, og dersom deres barn havner i gruppe på ny tid eller dag som ikke passer så beklager vi dette så mye, men barna skal da kun trene på gruppa de tilhører inntil vår trenergruppe anser at de er klare for neste nivå, da vil dere få beskjed om dette.

Om deres barn ikke er på trening denne uka og dere lurer på hvilket parti de er på så send oss en epost på atlasbryteklubb@gmail.com så får dere en rask tilbakemelding, spørsmål om de nye tidene rettes også hit.

BK Atlas

Bilde: